Licenčni trenerski seminar

08 December 2019 09:00 – 14:30
Location: Hotel Harmonija, Linhartova cesta 33, Mengeš, Mengeš
Category: Seminarji

Slusatelji

Na podlagi programa dela Tehnične komisije KBZS bo v nedeljo, 8. 12. 2019, v hotelu Harmonija, Linhartova cesta 33, Mengeš, potekal 1. strokovni seminar, ki ga organizira tehnična komisija KBZS in je namenjen izključno vaditeljem in trenerjem registriranim v KBZS, ki podaljšujejo trenerske licence za leto 2020. Licence bodo potrjene s strani Olimpijskega komiteja Slovenije in vpisane v članske izkaznice KBZS v skladu s sklepom predsedstva KBZS .

Obvezna kotizacija za vse udeležence znaša 30 evrov in vključuje predavanja, kosilo in literaturo. Kotizacija za kandidate, ki so prvič prisotni na licenčnem seminarju, znaša 40.

Klubi kotizacijo za svoje udeležence poravnajo po izvedenem seminarju izključno z nakazilom na TRR Kickboxing zveze Slovenije. Seminar sofinancira Kickboxing zveza Slovenije iz namenskih sredstev.

Predavatelji:
• dr. Samo Masleša
• Ivo Vodopivec
• Vladimir Sitar
• Bojan Korošec
• Andrej Vindiš


Program seminarja:

9.00 - 9.05: Uvodni pozdrav in predstavitev programa seminarja
9.05 - 12.00: Predavanje  dr. Same Masleše (tema: Delo z otroki in mladostniki v športnih klubih)
12.00 - 13.00: Kosilo
13.00 - 14.30: Predavanje predsednika KBZS Vladimirja Sitarja, generalnega sekretarja KBZS Iva Vodopivca in selektorja kickboxing reprezentance Slovenije Bojana Korošca (tema: aktualne zadeve v zvezi z delovanjem KBZS in klubi)
14.30: Zaključek

Tehnična komisija obvešča kandidate, ki imajo v letošnjem letu možnost napredovanja iz licence B v A, da lahko omenjeno licenco pridobijo samo posamezniki, ki izpolnjujejo formalne pogoje, med katerimi je tudi ta, da na trenerskem seminarju predstavijo temo s področja, ki je neposredno vezano na kickboxing.

Predstavitev morajo kandidati oddati v pisni obliki. Pripraviti morajo tudi PowerPoint prezentacijo za slušatelje. Čas predstavitve posamezne teme je omejen na 10 do 15 minut. Po predstavitvi teme bo potekala razprava. Vsak kandidat mora naslov teme, ki jo bo predstavil na trenerskem seminarju, posredovati tehnični komisiji najkasneje do 3.12.2019 na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. S tem je vsakemu trenerju ponujena priložnost, da svoje znanje in izkušnje prenese na širši krog kolegov. 

Prijava na seminar:
Na seminar se lahko prijavite izključno preko spletne strani https://kbzs.si/contest/126, in sicer najkasneje do 3.12. 2019 do 24.00. Po tem roku bo povezava zaprta, zato prijava ne bo več mogoča. Prijav preko elektronske pošte ali telefona ne sprejemamo.
Postopek registracije je enak kot pri registraciji tekmovalcev ali članov kluba.

Vodstva klubov naprošamo, da o izvedbi seminarja takoj seznanijo vaditelje in trenerje. Vsi prisotni trenerji morajo biti na portalu www.kbzs.si registrirani z naslednjimi podatki:
- ime in priimek
- rojstni podatki
- naslov
- EMŠO
- davčna številka
- številka kartice zdravstvenega zavarovanja (odebeljeni tisk)

Opozarjamo, da bo podaljševanje in pridobivanje trenerskih licenc mogoče le na podlagi udeležbe na trenerskem seminarju.

sloado logo

Ne spreglejte

0

prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Sun Dec 08 19:46:00 +0000 2019

RT @SLOkbzs: 1. trenerski licenčni seminar za leto 2020! https://t.co/a3dHDtau2Q
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter