KBZS stran 01 kamp 02

 

Ponedeljek, 10 April 2017 11:13

Marjan Bolhar sodeloval na Dnevu čistega športa v Domžalah

"Play True Day" ali Dan čistega športa je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu. Pobudo za Play True Day je v letu 2014 dalo 17. južnoameriških držav, ki so, v sodelovanju s Svetovno protidopinško agencijo (WADA) in na podlagi Montevideo deklaracije, razglasile 10. april za »Play True Day». Namen tega dne je preko preventivnih aktivnosti seznaniti športnike, športno in splošno javnost s svetovnim bojem proti dopingu.

bolhar

Letos so se na ta dan še posebno pripravlili v občini Domžale in skupaj z Zavodom za šport ter rekreacijo Domžale, katerega član je tudi naš član Marjan Bolhar, in pripravili veliko srečanje vseh športnih panog in klubov, ki delujejo v občini.  

Udeležencem dogodka je bil predstavljen kickboxing kot odlična izbira rekreativnega športa, prav tako tudi kot tekmovalni šport.

 

Dan čistega športa je pomemben del preventivnih protidopinških programov v Sloveniji zato lahko samo pohvalimo vse organizatorje in udeležence, ki skrbijo za protidopinško ozaveščanje.

sloado logo

Ne spreglejte

0

prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Fri Sep 21 11:31:29 +0000 2018

🏅🏆🥊🥊Mladi slovenski borci na SP v Jesolu že zagotovili 22 odličij. https://t.co/rjWrjf2ADY 🥊🥊
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter