Ponedeljek, 10 April 2017 11:13

Marjan Bolhar sodeloval na Dnevu čistega športa v Domžalah

"Play True Day" ali Dan čistega športa je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu. Pobudo za Play True Day je v letu 2014 dalo 17. južnoameriških držav, ki so, v sodelovanju s Svetovno protidopinško agencijo (WADA) in na podlagi Montevideo deklaracije, razglasile 10. april za »Play True Day». Namen tega dne je preko preventivnih aktivnosti seznaniti športnike, športno in splošno javnost s svetovnim bojem proti dopingu.

bolhar

Letos so se na ta dan še posebno pripravlili v občini Domžale in skupaj z Zavodom za šport ter rekreacijo Domžale, katerega član je tudi naš član Marjan Bolhar, in pripravili veliko srečanje vseh športnih panog in klubov, ki delujejo v občini.  

Udeležencem dogodka je bil predstavljen kickboxing kot odlična izbira rekreativnega športa, prav tako tudi kot tekmovalni šport.

 

Dan čistega športa je pomemben del preventivnih protidopinških programov v Sloveniji zato lahko samo pohvalimo vse organizatorje in udeležence, ki skrbijo za protidopinško ozaveščanje.

sloado logo

Ne spreglejte

13 Avg 2019 15:34 – 17 Avg 2019 19:00

KampIzola


prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Mon May 06 09:45:40 +0000 2019

Fakulteta Za Šport razpisuje sklop predavanj splošnih vsebin. TEČAJ SPLOŠNIH VSEBIN JE OBVEZEN ZA VSE, KI PRIDOBIVA… https://t.co/SXTp4Wckb0
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter