prijava 2 zgoraj

Ponedeljek, 15 Junij 2020 11:21

Poletni Samurai kamp za otroke

image004

POLETNI SAMURAI KAMP 19.6. do 21.6.2020

Poletni SAMURAI KAMP je 3-dnevno aktivno preživljanje vikenda za otroke, ki poteka pod organizacijo Kluba borilnih veščin Samurai, ter pod vodstvom Denisa Porčiča, znanega kot Chorchyp, ki svoje življenjske izkušnje in znanje že več kot 20 let prenaša vsem generacijam. 

Tisti, ki me poznate veste s čim vsem se ukvarjam in da me že dolgo časa spremlja delo z otroki, tako v borilnih veščinah in treningih, kot tudi v obiskih na šolah, nastopih in dobrodelnih akcijah. Naš klub borilnih veščin Samurai šteje že več kot 150 članov, od tega 80 otrok in vsako leto organiziramo kamp borilnih veščin, kjer skupaj preživljamo aktivni čas v naravi, se učimo, treniramo, meditiramo, ustvarjamo in se tudi nadvse zabavamo. Zadnje tri leta smo to aktivnost izvajali samo znotraj kluba in nabrali smo si veliko izkušenj pri delu z otroki, zato sem se glede na vso situacijo, ki se je dogajala zadnja dva meseca odločil, da ponudim to priložnost tudi vsem otrokom, ki si želijo takšnih izkušenj ali pa jih veseli druženje, šport in aktivno preživljanje v naravi.

OKVIREN PROGRAM

19. 6. 20 - PRVI DAN (petek)
Prihod ob 10h, spoznavne urice, namestitev v sobe, uvodno predavanje, razdelitev v skupine, malica, kosilo, uvodni trening, predstavitev ostalih aktivnosti, večerja ter zabavne igre in ustvarjalnice.
20. 6. 20 – DRUGI DAN (sobota)
- zajtrk
- spoznavanje različnih borilnih veščin in trening v naravi
- malica
- učenje tujih jezikov
- kosilo
- mentalni trening z Alenko
- ustvarjalne delavnice z Lauro ( ustvarjanje z recikliranimi materiali, slikanje na zabaven način, itd. )
- večerja
- večerni animacijski program in pogovor o delu
21.6. 20– TRETJI DAN (nedelja)
- zajtrk
- trening za razvijanje motoričnih sposobnosti
- meditacija in vizualizacija z Alenko
- malica
- učenje tujih jezikov
- piknik na prostem in športne igre
- pakiranje
- zaključek in podelitev priznanj

LOKACIJA

unnamed

Kamp bo potekal v Kranjski Gori in sicer v Vili Šumica. Začel se bo 19. 6. 20 z zborom ob 10. uri, končal pa 21. 6. 20 z zaključkom ob 20. uri. Poleg nočitev, je vključenih tudi 5 obrokov na dan, na voljo je veliko zunanje igrišče za košarko in nogomet ter igrala. V Vili pa je poleg prostornih sob še velika jedilnica, prostor za igro, projektor ter platno, bralni kotički in prostor za ustvarjanje.

Potekali bodo treningi in spoznavanje borilnih veščin, kot so kickboksing, karate in judo, s katerimi želimo otrokom približati vse aspekte borilnih veščin, njihovo kulturo, zgodovino ter razvoj.
• Potekali pa bodo tudi mentalni treningi, vizualizacija ter meditacija, ki so sestavni del fizičnih sposobnosti in tudi borilnih veščin. S tem želimo otroke pripraviti, ter motivirati tudi za boljše in lažje učenje v šoli.
• Cilj je otrokom približati borilni šport jih naučiti socialnih spretnosti, kot so disciplina, spoštovanje, sodelovanje, zdrava tekmovalnost, pripadnost ekipi, komunikacija in odgovornost. Otroke želimo naučiti sprejemati sebe in druge, ponuditi zabavno, poučno, športno in ustvarjalno preživljanje aktivnega vikenda.
• Učenje tujih jezikov ( angleščina, nemščina ),
• Ustvarjalne delavnice, izdelovanje oblek iz starih materialov (recikliranje), zabavno slikanje na različne materiale, povezovanje ustvarjalnosti z življenjem, spodbujanje otrokove kreativnosti,..
• Ne bo pa manjkalo zabave in sproščujočih športnih iger, tako na prostem, kot tudi v Vili.

sloado logo

prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Sun Aug 23 22:41:29 +0000 2020

RT @Goran_Dragic: @luka7doncic with the dagger!!!! 💥 game over 👀👀👀
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter